2.10.2022. 23:12
0
Bakir Izetbegović vidno neraspoložen nakon poraza: Da ih je bilo 9 pobijedio bi ih, protiv 11 njih nisam mogao. SDA je daleko najjača stranka u BiH
Predsjednik SDA Bakir Izetbegović obratio se medijima iz izbornog štaba SDA.

On je priznao poraz od Denisa Bećirovića. 

"Rezultati nisu zvanični ali je jasno da sam ja izgubio za člana Predsjedništva od 11 stranaka", rekao je. 

Govoreći o razlozima poraza na izborima, naveo je podršku 11 stranaka Bećiroviću.

"Da ih je bilo devet, pobijedio bi ih, protiv 11 njih nisam mogao", kazao je, između ostalog, vidno neraspoloženi lider SDA.

Na novinarsko pitanje osjeća li odgovornost za ovaj poraz i hoće li sazvati kongres stranke kazao je: 

"Ja sam svoj rezultat otprilike sačuvao kako sam prošao na prošlim izborima, SDA će popraviti rezultat i ona je daleko najjača stranka u BiH. Da li će to dovesti do prerviranja unutar stranke to ćemo vidjeti".

(A. Balićevac)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.