3.10.2022. 21:10
0
Elmedina Muftić brani Fadila Novalića: "Od naše je krvi, od našega soja, ima nas koji se ne bojimo ustati kad nepravda prikipi"
Nakon što je Ministarstvo finansija SAD objavilo da je na crnu listu stavljen Fadil Novalić, SDA-ov premijer Federacije BiH, po društvenim mrežama uslijedile su brojne reakcije i svojevrsna opravdanja za optuženog premijera.

Jedna od onih koji su reagirali je i Elmedina Muftić, simpatizerka SDA.

Podsjetimo, ona je u fokus javnosti došla prije nekoliko dana kada joj se preko Facebooka obratio Nijaz Nanić, brat rahmetli generala Izeta Nanića, rekavši joj da ukloni sliku zastave na kojoj je lik njegovo rahmetli brata i narodnog heroja.

Muftić je danas uz fotografiju Novalića napisala: - Od naše je krvi, od našega soja. Ima nas koji se ne bojimo ustati kad nepravda prikipi.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.