6.10.2022. 19:59
0
Stanivuković: Pozivamo CIK da sluša šta narod kaže i da prebroji svako mjesto
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković (PDP) obratio se okupljenim građanima na velikom protestu opozicije zbog izborne krađe.

Opozicija tvrdi da je Jelena Trivić (PDP), kandidatkinja za predsjednika RS, pokradena u utrci sa Miloradom Dodikom, predsjednikom SNSD-a i aktuelnim članom Predsjedništva BiH.

- Dobro večer slobodna Banja Luko. Banja Luka je večeras domaćin svih slobodnih ljudi, ali i još jednih ljudi, onih koji hoće istinu. Mi smo dostojanstveni i u teškim i lakim trenucima i u svim izazovima, ali najveće dostojanstvo je onda kada tražite istinu. I kada vam daju jedan posto šanse, mi napravimo da je sto posto.

Najvažnija poruka da nikada nikakav političar ne može da uruši našu vjeru u RS. To je suština narode. Ne mogu da podnesem da čujem svoj narod kako zbog jednog političara, kako god se on zove ili preziva, da kaže ja idem iz RS, ja napuštam iz ove zemlje, jer ja ne vjerujem. Ne, ja vjerujem uvijek - poručio je Stanivuković.

Stanivuković je pozvao CIK da sluša šta narod kaže, da se prebroji svako mjesto i da se dokaže šta je i kako bilo. 

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.