7.10.2022. 19:11
4
Nakon objave intervjua, Arijana Memić na udaru 'stranačkih botova': Morbidni komentari upućeni sa lažnih profila
Danas smo objavili intervju sa Arijanom Memić, koja je na proteklim Općim izborima dobila povjerenje velikog broja glasača, te ćemo je tako ponovo gledati na u zastupničkim klupama u skupštini KS.

S obzirom da smo tokom intervjua govorili o mogućim koliranjima u KS, Memić je istakla da nikako ne podržava evenutalno koaliranje sa SDA strankom.

Cijeli intervju pogledajte ovdje.

Ipak, ono što nam je zapalo za oko, je veliki broj negativnih komentara koji su nakon objave intervjua upućeni na račun Arijane Memić, djevojke koja sa svojom pordicom već skoro 7 godina traži pravdu za svog brata Dženana. Njen politički angažman, kako je istakla, je bio samo prilika da se još jače čuje njihov glas, a ne da na vlastitoj porodičnoj tragediji gradi političku karijeru, kako to upravo, ti isti botovi, ističu.

Komentari su upućeni od stranačkih botova, a od koje stranke, ne moramo ni napominjati.

 U nastavku vam donosimo samo neke od njih...

Opis nije dostupan.
Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.