15.10.2022. 9:15
0
Narednih dana sunčano vrijeme
Narednih dana u Bosni i Hercegovini se očekuje umjereno i sunčano vrijeme, sa najvišim dnevnim temperaturama 26 stepena, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.


Danas u Bosni prije podne umjereno oblačno. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskom oblacima. Tokom dana, smanjenje oblačnosti i sunčanije. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sučano. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a najviša dnevna od 17 do 22, na jugu do 24 stupnja.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme, uz mogućnost magle u jutarnjim satima. Tokom dana, smanjenje oblačnosti i sunčanije. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 19 stupnjeva.

U nedjelju sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutro i dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i niskom oblacima. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 26 stupnjeva.

U ponedjeljak sunčano. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove očekuje se magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a najviša dnevna od 19 do 26 stupnjeva.

U utorak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove očekuje se magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 16, a najviša dnevna od 20 do 26 stupnjeva. 


(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.