19.10.2022. 7:58
0
Faćo i Golubović ismijavali Hatića dok ga je privodila policija
Sarajevski opasni momci Mirza Hatić i Amir Pašić Faćo posvađali su se prije par dana preko TikToka, a jedan drugom su prijetili i upućivali gnusne psovke i uvrede. Da TikTok smatraju realnošću, ova dva sarajevska mafijaša pokazali su i večeras, kada se Hatić želio obračunati za Pašićem.

Dok mu je Hatić bio pod prozorom, Amir Pašić Faćo ga je ismijavao sa njegovim najvećim suparnikom Kristijanom Golubovićem.

“100.000 ljudi svjedoka da mi je napadnuta kuća. Šta je ja se moram braniti. Razumiješ Kiki. Jel tako? Istina boli da mi je prao auto. Ja Allaha mi ako lažem, dabogda ujutro poginuo, djece mi moje. Šta ću mu ja sada, on ne može da živi s tim. Moraš živjeti s tim, moj Hatiću. Pa bio si u lajvu, ja nisam ni znao ti mi rekao eno ti Mirze predkućom. Čuj ja mu zvao muriju. Ne mogu ja zvati muriju ako igram meč s tobom.

Joj Hote, joj Hatiću Hatiću. Legendo. Šta će degenčina. Degen. On je teatar sad napravio. Ovo je teatar kao i sa tobom. On sa svima pravi teatar.” – izjavio je Amir Pašić Faćo.

“Nadrogirao se Mirza Hatić i poludio. Nije sramota nekome oprati auto još ako ti je prijatelj. Kažu gađao si ga flašom, pa oda si mu zvao muriju. Čekaj gdje nam je Hata? u prdekari.

Ne mogu da vjerujem da ideš ispred kuće i da se dereš ispred kuće. Znam ja Mirzu Hatića lomi krst. Pa uzmi brate eksploziv uđi u crkvu na neku slavi i raznesi se kad si pravi mudžahedin” – poručio mu je Kristijan Golubović.

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.