26.10.2022. 22:42
0
Stariji muškarci se potukli na parkingu: Fizičku obračun ispred Golfa 2
Muškarci srednih godina potukli su se u sred bijela dana na parkingu u Ilijašu. Kao što možemo vidjeti na video klipu kojeg su poslali čitatelji našeg portala, dva starija muškarca fizički su se obračunama na parkingu ispred putničkog motornog vozila marke Golf 2.

Razlog obračuna nije poznat, ali kao što se vidi po fizičkoj predispoziciji muškarcima ovo nije prvi put da se tuku na ulici. Za sada nije poznato kako je završio ovaj fizički obračun ni koje su tjelesne povrede zadobijene, ali svakako nije lijep prizor za vidjeli na ulici, poručio je čitatelj portala Crna-Hronika.

Obračun pogledajte ovdje.

Tuca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.