30.10.2022. 19:35
0
Potresna poruka Enisa Bešlagića nakon samoubistva mladića iz Laktaša
Glumac Enis Bešlagić na svom Instagram nalogu reagovao je povodom vijesti o tragičnoj smrti mladića Mladena Dulića (22) iz Laktaša koji je zbog internet zlostavljanja sebi oduzeo život.

Bešlagića je, kao i svakog normalnog čovjeka, pogodila vijest o preranom odlasku mladića koji je trpio zlostavljanje putem društvenih mreža, a evo šta je poručio:

- Svi bi željeli biti “duhoviti” u svojim bolesnim objavama i komentarima da bi dobili pažnju svoje isfrustrirane okoline koja preživljava samo na liječenju i ponižavanju slabih. Neka ismijavaju kriminalce, političku mafiju i elitu okupanu šampanjcem, ako su toliki mangupi…. Počivaj u miru dobro dijete - napisao je Bešlagić na Instagramu.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.