31.10.2022. 19:01
1
Poznat termin dženaze ubijenog Bosanca u SAD
U SAD u državi New Hampshire u subotu je ubijen Džemal Čardaković, 45-godišnji Bosanac. Čardakovića je ubio 22-godišnji Tyrese Harris koji je uhapšen nakon pucnjave te je optužen po dvije tačke optužnice za ubistvo iz vatrenog oružja.

Čardakoviću će se klanjati dženaza sutra u 16:15 sati u 233 Dan'l Webster Highway Boscawen u New Hampshireu. 

Iza Čardakovića su ostali otac Ramiz, majka Raza, supruga Minela, kćerka Jasmina, sinovi Amel i Adem, sestra Razija te brojni prijatelji i rodbina. 



Podsjećamo, Harris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega, a okolnosti pokazuju krajnju ravnodušnost prema vrijednosti ljudskog života, naveli su iz policije.

Također, svjedoci koji su se nalazili na ovom mjestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje djece.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.