2.11.2022. 14:48
0
Apliciraj za brzo investiranje u svoj startup u iznosu do 200.000 KM!
Imate osnovan startup i razvijate aplikativno/softversko rješenje, fizički opipljiv proizvod ili uslugu? Ukoliko vam je potrebna podrška za razvoj inovativnog proizvoda ili tehnološkog rješenja, BH TechLab nudi rješenje!
BH TechLab je najpopularnija platforma u Bosni i Hercegovini za podršku ICT startup ideja i inovacija. Prijavite svoj proizvod ili tehnološko rješenje i ostvarite šansu za investiranje u dalji razvoj vlastitog startupa u iznosu do 200.000 KM.

Javni poziv je otvoren do 31.12.2022. godine, a na raspolaganju je ukupni fond od 2.000.000 KM koji će se raspoređivati u skladu sa dinamikom prijava koje budu imale pozitivnu ocjenu. 

Startup koji se prijavljuje treba biti mlađi od 3 godine i registrovan kao privredno društvo na teritoriji BiH. Potrebno je da imaš:

- implementiran inovativni ICT proizvod / rješenje na tržištu
- posvećen razvojni tim
- prve kupce / korisnike proizvoda / usluge
- prihod od svojih inovativnih proizvoda / usluga
- ostvarljivu strategiju tržišnog razvoja
- jasan plan za scale up fazu investiranja

CleanTech, HealthCare, Agri-Food, Web 3.0 (blokchain, AI/ML, bigdata) i ICT su projekti koji se traže, stoga pripremite pitch prezentaciju, listu ključnih korisnika i prijavite svoj startup na: https://bhtechlab.ba/quick-apply-for-quick-investment/
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.