11.11.2022. 8:19
1
Priveden Jasmin Ćatić Bomba: U policijsku stanicu pozvan i Amir Pašić Faćo, a Benjamin Delalić saslušan zbog snimanja livea na TikTok-u
Sukob između sarajevskih mafijaša završio je u policijskoj stanici Kantona Sarajevo. Povod obračuna su TikTok video klipovi koje snimaju bosansko-hercegovački opasni momci. Ovog puta posvađali su se Amir Pašić Faćo i Jasmin Čatić zvani “Bomba”

Obojica su od ranije punili sadržaje crne-hronike te su itekako poznati istražnim organima. Zbog čega su pale teške riječi i optužbe bivših kriminalaca, još uvijek nije poznato. Obojica žive u Sarajevu, jedan na Dobrinji drugi na Grbavici, te su pomoću TikToka pokušali dogovoriti susret kako bi riješili nesuglasice.

Kako piše portal Crna-Hronika priveden je Jasmin Ćatić zvani Bomba po anonimnoj prijavi, a Amir Pašić Faćo pozvan je na informativni razgovor. Kako nezvanično saznaje isti medij, prijava je vezana zbog namjere da će navedena osoba baciti eksplozivnu napravu na porodičnu kuću.

Dok su navedene osobe bile na informativnom ispitivanju, Benjamin Delalić je sve snimao live na TikTok-u. Nakon određenog vremena, policijski službenici su Delalića pozvali na informativni razgovor zbog neovlaštenog snimanja policijskih službenika i službenih prostorija.


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.