11.11.2022. 8:27
0
Konaković o sjednici Senata UNSA: "Kad god bih pitao za njihove diplome, oni su 'kontrolisali' moje, to je valjda trebao biti pritisak da stanem"
Predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković oglasio se na svom Facebook nalogu po pitanju dešavanja i zaključaka sa jučerašnje sjednice Senata na kojoj se raspravljalo o njegovoj i diplomi Sebije Izetbegović.

Senat je utvrdio da je diploma Konakovića validna, dok je po pitanju diplome Izetbegović potrebno dostaviti niz dokumenata u zadatom roku, te je formirana posebna komisija.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

– Tri puta inspekcijski nadzor, zadnji je trajao 11 dana, ispiti po ispit, prijavu po prijavu su pogledali.

Neka su.

Kad god bih pitao za njihove diplome, oni su “kontrolisali” moje.

To je valjda trebao biti pritisak da stanem.

Na sve smo vrste pritisaka spremni, da nismo, nikad u ovu borbu ne bi krenuli.

Ne umaramo se i sve smo jači.

Dokazujemo da laž ne može pobijediti istinu i zaista u tome uživamo.

“Istina je izdaja u carstvu laži.”
– George Orwell



(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.