16.11.2022. 17:40
3
Mehmedović: Osmorka se prodala Čoviću ubijajući DF i Komšića
Šemsudin Mehmedović (SDA) oglasio se povodom formiranja koalicije HDZ BiH i osmorke.

- Formiranje koalicije sa HDZ BiH bez DF-a je najveća izdaja građanskih principa u historiji BiH. Osmorka se prodala Čoviću ubijajući DF i Komšića koji je bio posljednji bastion građanske države i model da Hrvatski narod može predstavljati Hrvat koji nije iz HDZ-a i koji nema naklonost Zagreba.

Ostat će zapamćeno da je osmorka ubila kao i Schmidt pravo da legitimni Hrvat može biti u vlasti a da nije iz HDZ BiH. Drugovi, čestitam Vam. Nemojte kritikovati Schmidtove izmjene izbornog zakona. Stavili ste pečat na njegov model da samo HDZ BiH može predstavljati Hrvate u BIH.

Čović je imao samo jedan uslov: Bez DF-a. Sve ostalo što ste mu ponudili i što niste on bi prihvatio. Dakle, bez Hrvata koje nisu odobrili HDZ BiH i HDZ Hrvatske. U tome je kvaka, gospodo drugovi. Sve više BiH postaje talac hrvatske države, ali našom snishodljivošću! Historija će suditi svima. Nisu nama drugi krivi, do naših slabosti je - naveo je u saopćenju Mehmedović.


(Fena / Aldina R.) 



3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.