25.11.2022. 19:26
0
Komšić u Banjaluci: I žena mi kaže da nisam često kod kuće. Dodiku preporučujem da se napuši gandže, jer je previše napet
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uoči akademije povodom Dana državnosti u Banjoj Luci rekao je na konstataciju novinara da je često u ovom gradu da sve ovisi o prilici, te da mu nije problem doći kada ima priliku.

- To mi i žena kaže, nisam često kod kuće, našalio se Komšić.

Prokomentarisao je i obilježavanje Dana državnosti u RS koji se, osim na ovaj način, ne obilježava.

- Vjeruj mi, ipak se slavi. Hajde da gledamo stvari s malo pozitivne strane. Prošle godine se obilježio na ovaj način. Ali generalno, razumijem šta me pitate, ali ne mogu da shvatim logiku ljudi koji odbijaju da to slave. To mi ne ide u glavu. Osim ako nije logika sve što ima obilježje BiH, odbaci, a živiš u BiH. Što opet nije logično. Tako da nema ni logike da Banjaluka i RS ne obilježava 25. novembar. To je praznik obnovljene državnosti BiH, rekao je Komšić.

Upitan je i o komentaru Milorada Dodika kako je ovo njegova prva posjeta inostranstvu.

- Da sam nepristojan predložio bih mu da se napuši gandže jer je previše napet. Toliko, rekao je kratko novinarima.

(A. Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.