26.11.2022. 8:15
0
Stižu minusi i snijeg: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima
FOTO: Arhiv
U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U noći na nedjelju u nizinama se očekuje slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3 stepena, dnevna između 4 i 14 stepeni.

U nedjelju u Bosni oblačno vrijeme sa slabom kišom u nizinama. U višim područjima će padati slab snijeg. U Hercegovini prijepodne oblačno, lokalno sa slabom kišom. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5 stepeni, a dnevna između 3 i 13 stepeni.

U ponedjeljak pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prijepodne pretežno oblačno. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 2 stepena, a dnevna između 4 i 11 stepeni.

U utorak se očekuje naoblačenje koje će usloviti padavine u noći na srijedu. U nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2 stepeni, a dnevna između 3 i 13 stepeni, saopštavaju iz FHMZ-a. 


(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.