26.11.2022. 21:08
0
Tegeltija se hvalio jelovnikom u skupom restoranu, građani mu poručili: "To Milane, pi*aj po sirotinji"
Bivši predsjednik VSTV-a Milan Tegeltija "pohvalio" se na društvenoj mreži Twitter izlaskom na večeru u društvu supruge Tijane i još jedne ženske osobe.

Kako se može vidjeti u objavi na Twitteru Tegeltija je uslikao i jelovnik, a sudeći prema jelima koja se nalaze u njemu, radi se o prilično luksuznom objektu.

No, ova Tegeltijina objava i nije baš naišla na odobravanje korisnika Twittera. Ako je suditi prema komentarima, Tegeltiji su zamjerili bahatost.

Tako je jedan od komentatora stavio fotografiju penzionera koji prekopava po kontejneru, dok je drugi podijelio statističke podatke o broju siromašnih u Bosni i Hercegovini.

Jedan komentator napisao je: "To Milane, pi**j po sirotinji". Uz ovu rečenicu stavio je emotikon aplauza, prenosi Slobodna-Bosna.

Podsjećamo, u januaru ove godine američki State Department uveo je sankcije Tegeltiji i njegovoj supruzi Tijani zbog korupcije u aferi "potkivanje".

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.