28.11.2022. 13:38
0
Sutra u BiH pretežno oblačno, u Bosni u kotlinama i uz riječne tokove magla i sumaglica
U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne danas je sunčano vrijeme, a u ostatku zemlje pretežno oblačno.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -7; Drvar, Sokolac 3; Ivan Sedlo 4; Banja Luka, Bihać, Gradačac, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica 5; Sarajevo 6; Bugojno 7; Livno, Tuzla 8; Zenica 10; Široki Brijeg 11; Grude, Mostar, Stolac, Trebinje 12 i Neum 13 stepeni.

Sutra se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili sumaglica. U večernjim satima na krajnjem sjeverozapadu Bosne je lokalno moguća slaba kiša. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 6, a dnevna od 2 do 7, na jugu od 8 do 12 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko -1, a dnevna oko 4 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 



(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.