28.11.2022. 19:56
0
Slučaj iz BiH: Žena skočila u rijeku Bosnu, policajci je spasili
Policijskoj stanici Doboj jedan danas oko 16:20 sati, prijavljeno je da je u Doboju sa mosta tzv. "Japanac" nepoznata žena skočila u rijeku Bosnu.

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj jedan i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu te istu bezbjedno izvukli iz vode", pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez, piše Srpskainfo.

S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećenosti, prevezena je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u bolnicu „Sveti apostol Luka“, gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.