29.11.2022. 22:21
0
Zvizdić: Nisam zainteresiran niti za jednu ministarsku poziciju
FOTO: Dnevni Avaz
Unutar Osmorke još uvijek nismo razgovarali o ministarskim pozicijama, ali moj stav je već poznat, rekao je između ostalog Zvizdić.

Brojni mediji iz Sarajeva su danas objavili informaciju da je Denis Zvizdić (NiP) glavni kandidat za poziciju ministra vanjskih poslova BiH, a on je to demantirao.

- Unutar Osmorke još uvijek nismo razgovarali o ministarskim pozicijama, ali moj stav je već poznat - nisam zainteresiran niti za poziciju ministra vanjskih poslova, niti za bilo koju drugu poziciju u Vijeće ministara BIH - poručio je.

Dodaje da su nerealne i izjave da će stranke sa sjedištem u RS-u dobiti i Ministarstvo finansija i Ministarstvo vanjskih poslova ili da će dobiti paket: Ministastarstvo finansija, Ministastarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, Ministarstvo saobraćaja i komunikacija, prenosi Avaz. 

- Potrebno je sačekati i uvjeriti se da su želje stranaka iz RS-a jedno, a realnost drugo - dodaje on.


(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.