3.12.2022. 18:55
0
U 15 dana zatvoreno 62 preduzeća
FOTO: Ilustracija
Prema najnovijim podacima iz sudskih registara likvidacioni ili stečajni postupak otvoren je kod 30 preduzeća, dok je taj postupak završen kod 32 subjekta, piše portal CAPITAL.

Među firmama kod kojih je pokrenut postupak stečaja ili likvidacije su „Baldedaj kom“ te “Mineral” iz Tuzle, “Kotrans” iz Konjica, “Dervišević group” iz Visokog, “Skarpa” iz Mostara, “Marnika 28” iz Neuma, „Aimex“, “4ALL” te “Sampi-prom” iz Sarajeva, “Koruga” iz Zenice, “Đeram” iz Bosanske Otoke i “Vragolan Denis” iz Ilidže.

Na spisku firmi kod kojih je okončan stečajni ili likvidacioni postupak nalaze se “Regionalna logistika” i “International tobacco trade” iz Bijeljine, apoteka “Monofarm” te „Kraš trgovina“ iz Prijedora , zatim firme „Mustafić-M“, „Tanjić“, „Saraj pak“ i „Skyline“ iz Sarajeva te preduzeće “Magnanimus” iz Prnjavora.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.