3.12.2022. 20:41
1
Čampara o mjestu budućeg direktora OSA-e: Prokomentarisao da li to mjesto pripada Bošnjacima
FOTO: Screenshot
Aljoša Čampara bio je gost večerašnjeg Centralnog dnevnika i prokomentirao je poziciju budućeg direktora Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine (OSA).

"Ja želim da direktor OSA-e bude neko ko ima legalnu diplomu i da bude normalan, čestit čovjek, da štiti građane i institucije ove zemlje. Ne treba to biti čovjek koji će se baviti mnome i Senadom. Mislim da Bošnjacima pripada taj kadar, ako ostane ovako. Imamo na stotine Bošnjaka koji mogu obnašati tu funkciju. Nećemo opet na tu funkciju staviti čovjeka bez diplome", prokomentirao je Čampara.


(Erna H.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.