4.12.2022. 16:33
1
Vojin Mijatović: "Ne vjeruj keru što se kune u vjeru"
Naš prepametni narod kaže, “Ko o čemu, k***a o poštenju”, ili “Ne vjeruj keru što se kune u vjeru”, napisao je kratko Mijatović na društvenim mrežama

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, oglasio se sinoć na svom Twitter nalogu citirajući narodne izreke koje su, očigledno, bile upućene prema nekome koje izrevoltirao Mijatovića.

Iako se sa sigurnošću to ne može tvrditi, Mijatović je ovu poruku najvjerovatnije uputio kritičarima SDP-a zbog glasanja o izboru delegata iz NSRS-a u Dom naroda PS BiH.

– Naš prepametni narod kaže, “Ko o čemu, k***a o poštenju”, ili “Ne veruj keru što se kune u veru”, napisao je kratko Mijatović na društvenim mrežama.

Njegovo oglašavanje desilo se samo nekoliko sati nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) objavila saopćenje za javnost u kojem su kazali da je SDP dao Dodiku četvrtog delegata, te da su postali saučesnici SNSD-a.

Ovakva Mijatovićeva poruka mogla bi se protumačiti kao odgovor na prozivke koje su, na račun SDP-a i njihovih poslanika, stigle iz SDA ali i iz drugih stranaka okupljenih oko Pokreta za državu.


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.