10.12.2022. 22:00
3
Hatić u društvu sa Keljmendijem, poslali poruku: “Allah je jedan”
Opasni momci kriminalnog podzemlja Sarajeva okupili su se večeras. Kao što je objavljeno na TikTok-u Mirza Hatić je danas bio u društvu sa Elvisom Keljmendijem.

Obojica su podigli svoj kažiprst i time poslali javnu poruku. “Allah je jedan”, prenosi Crna hronika. 

Pored jasne poruke, Hatić je objavio i pjesmu “Pismo” sa tekstom koju je posvetio slici sa Keljmendijem. Važno je napomenuti da je ovu pjesmu pisao još jedan poznati bh. kriminalac Mersed Hadžić zvani Švicarac koji se zadnjih par godina pored muzičkog menadženta bavi i pisanjem pjesama.

Zanimljivo je spomenuti da je Keljmendi i dalje u kućnom pritvoru, uz zabranu napuštanja boravišta.

Tako da je slika navodno zabilježena iz Keljmendijevog doma.

Podsjećamo, Elvis Keljmendi lišen slobode je sredinom jula ove godine u akciji kodnog naziva “Rez”. Nakon hapšenja određen mu je pritvor, kao i Anelu Sejfoviću i Ajlinu Ahmiću, dok su Slobodan Tomanić, Harun Babić, Amer Pehlić i Armin Kulašević pušteni na slobodu.

Osumnjičeni su pod istragom zbog krivičnih djela organiziranog kriminala, a u vezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlaštenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim djelima. Ovakvu odluku je donio Sud Bosne i Hercegovine, a na prijedlog Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Keljmendiju su određene i ograničavajuće mjere dok je u kućnom pritvoru. Špekuliše se da je ovakva odluka donesena, jer je pristao da sarađuje s Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, navodi CH. 

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.