11.12.2022. 19:16
0
Tegeltija pohvalio "Osmorku": "Za razliku od SDA i DF-a.."
Milan Tegeltija, Dodikov savjetnik i bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, koji je prije godinu dana podnio ostavku na tu, ali i ostale funkcije u VSTV-u, oglasio se danas na Twitteru s porukom koja je izazvala brojne reakcije korisnika ove društvene mreže.

Tegeltijin mandat obilježile su brojne afere zbog kojih je i izgubio podršku u VSTV-u, a danas je na Twitteru imao puna usta hvale za "Osmorku".

"Čini se da je glas pol razuma i uvažavanja u pol komunikaciji obrnuto proporcionalan blizini SDA i DF-a a pregovaračkom stolu.  U ovom trenutku izostanak politike konflikta, pokušaja dominacije i bahatosti od 8-ke (za razliku od SDA-DF) ohrabrujućiji je signal buduće vlasti BiH", napisao je Tegeltija na Twiteru

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.