13.12.2022. 9:00
0
Oblačno jutro u BiH, na Bjelašnici -10 stepeni
U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme.


Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica -10 stupnjeva, Ivan Sedlo -6, Bihać, Drvar, Jajce i Tuzla -5, Bugojno, Livno i Sanski Most -4, Sarajevo i Zenica -3, Gradačac -2, Široki Brijeg 0, Stolac 2, Mostar 4, Neum 5 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu je iznosio 936 milibara, za 6 milibara je niži od normalnog i sporo raste.

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima lokalno slaba kiša u Hercegovini, na jugozapadu Bosne slaba kiša u nižim, a snijeg u višim područjima. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveistočni. Najviša dnevna temperatura od -1 do 5, na jugu do 9 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Najviša dnevna oko 1 stupanj, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.


(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.