13.12.2022. 21:08
2
Travnik, Novi Travnik, Jajce, Busovača i Grude u kockicama, navijaju za Hrvatsku: "Bogu hvala na ovom danu"
U prvoj polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru svoje snage odmjeraju reprezentacije Hrvatske i Argentine. Pravdu na ovom meču dijeli italijanski sudija Danijele Orsato.

Pored toga što izabranici Zlatka Dalića imaju veliku podršku sa tribina, brojni građani BiH navijaju za “Vatrene” u brojnim kafićima.



Travnik, Novi Travnik, Jajce, Busovača su uz reprezentaciju Hrvatske piše Avaz.



"I Dom zdravlja Grude je u kockicama. Iako svi priželjkujemo da pobijedimo Argentince u 90 minuta, već smo svi spremni na mogućnost 120 minuta i penale ako trebadne, a s obzirom da su nas Vatreni na to naučili, vjerujemo da Dom zdravlja Grude neće imati puno posla i da će Vatrena, hrvatska, hercegovačka srca izdržati i ovu veliku utakmicu. Međutim, kako god bude, dragom Bogu hvala na ovom danu! Vatreni, vi ste naš pobjednik u svakom slučaju", navodi DZ Grude. 



(A. Balićevac)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.