22.12.2022. 14:08
0
Izetbegović primio delegaciju MOS-a i Asocijacije mladih SDA
Na današnji dan 1990. godine održana je Osnivačka skupština Muslimanskog omladinskog saveza, preteče Asocijacija mladih SDA BiH. Tim povodom danas je predsjednik StrankE demokratske akcije Bakir Izetbegović primio delegaciju MOS-a i Asocijacije mladih SDA, koju su činili osnivači MOS-a, te bivši i aktuelni članovi Asocijacije mladih SDA.

Na sastanku je razgovarano o značaju i ulozi ovih organizacija u društveno-političkim procesima u Bosni i Hercegovini u protekle 32 godine, te o planovima za buduće djelovanje, saopćeno je.

Izetbegović je naglasio potrebu za podmlađivanjem i intezivnijim angažmanom mladih u strukturama SDA, čemu je u proteklom periodu posvećena velika pažnja i na čemu se namjerava insistirati i u budućnosti.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.