29.12.2022. 7:53
0
Da li je profesorica Sebija Izetbegović prevarila svoje glasače: Kad će obećani spektakl u Skupštini KS?
Prva radna sjednica Skupštine Kantona Sarajevo održana je jučer. Iako na dnevnom redu nije bilo toliko teških tačaka, mnogi su s pažnjom pratili sjednicu očekujući "spektakl", koji je još najavljen u predizbornoj kampanji od strane direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, piše Raport.

“Ako uđem u Skupštinu KS, to će biti jako zanimljivo. Morat ćete gledati svaku skupštinu. Da, bit će to spektakl, sigurno”, izjavila je Izetbegović na jednom skupu.

Ipak, prof. Izetbegović se jučer nije pojavila na sjednici iz samo njoj poznatih razloga.

Da li je rano za zaključke da je na neki način prevarila svoje glasače - vidjet ćemo. 

Pored toga, pred Izetbegović će sad biti i težak izbor. S novom godinom stupa na snagu novi zakon o sukobu interesa u KS. Zbog njega će morati odlučiti hoće li ostati na čelu KCUS-a ili će biti zastupnica.

(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.