3.1.2023. 19:35
0
Trivić: "Cijenu dogovora režima i dijela međunarodne zajednice platiće narod i Republika Srpska"
Trivićeva je čestitala praznike, pa se osvrnula na proteklu godinu, a njen status prenosimo u cjelosti:

"Ovu godinu obilježila je ogromna podrška koju sam dobila ne samo na izborima, nego i u svakodnevnom kontaktu sa ljudima na terenu. Uprkos ogromnoj podršci naroda, gaženje narodne volje uz legitimisanje krađe izbora od strane dijela međunarodne zajednice nije dovelo do očekivanog i željenog ishoda. 

Cijenu dogovora režima i dijela međunarodne zajednice platiće narod i Republika Srpska. 
Zato i dalje moramo istrajati u borbi protiv ovog antinarodnog režima. 

Narodu i meni je oteta pobjeda, ali nam ni u kom slučaju ne smiju oteti dostojanstvo, ponos, prkos i vjeru u ljude. Zapamtite, narod na ovim izborima nije htio sve ono što personifikuje vrh režima, ali su njihove sulude antisrpske i anticivilizacijske politike našle utočište u onom dijelu međunarodne zajednice koja ih sada tim dogovorima ima u šaci. Zažmirili su na izbornu krađu, ali njihovi uslovi ostaju. Ucijenjeni Dodik je najbolji Dodik. Za njih, nikako za Republiku Srpsku. 

Zato sva naša nastojanja moramo usmeriti u izmjenu izbornog zakona, kako bismo imali legitimnu i ustavnu vlast, a ne vlast kreiranu krađom, malverzacijama i pljačkom. 

Ponoviću još jednom, narod je ovaj put progledao, nije htio Uzurpatora i ta činjenica, bez obzira na ogromnu nepravdu koja nam se desila, me tjera da nastavimo političku i društvenu borbu protiv ovog nakaradnog antisistema."


(Aldina R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.