14.1.2023. 22:16
0
Gradonačelnica Sarajeva osudila nasilje na Ilidži: Sarajevo je otvoren grad. Svi naši gosti su dobrodošli, tako je uvijek bilo i uvijek će biti
Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, osudila je nasilje nad gostima iz Beograda na Ilidži.

U objavi na Facebooku, napisala je da se urpavo nalazi sa gostima koji su napadnuti.

“Osuđujem nasilje i sigurna sam da će napadači odgovarati za učinjeno. Sarajevo je otvoren grad. Uvijek protiv nepravde i nasilja, bez obzira odakle dolazi. Zaštitnik čovjeka, života i slobode. I večeras dižemo glas protiv nasilja u odbrani čovjeka i ljudskih vrijednosti.

Svi naši gosti su dobrodošli. Tako je uvijek bilo i uvijek će biti”, napisala je Karić.



Podsjetimo, večeras se na međunarodnom dječijem turniru na Ilidži dogodio incident, u kojem je jedan od roditelja uboden nožem. Roditelje djece iz Beograda tvrde da ih je napala grupa momaka sa fantomkama.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.