17.1.2023. 11:20
0
Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH 25. januara, na dnevom redu budžet FBiH za 2023.
Prva redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH bit će održana u srijedu, 25. januara, s početkom u 10.00 sati.

Kako je najavljeno, na sjednici će u hitnom postupku biti razmatram prijedlog Budžeta Federacije BiH za 2023. godinu i prijedlog Zakona o izvršavanju Budžeta FBiH za istu godinu.

Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na izmjene i dopune Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2022. godinu (druge izmjene i dopune) i izmjene i dopune Finansijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2022. godinu (Anex I) (druge izmjene i dopune) i Odluka o načinu izvršavanja rebalansa Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2022. godinu (druge izmjene i dopune),

Bit će razmatran i prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Odluku o načinu izvršavanja Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2023. godinu,

Na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH bit će razmatan i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu i procjenu plana za 2024. i 2025. godinu i Odluka o izvršavanju Finansijskog plana Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu te prijedlog Finansijskog plana FERK-a za 2023. godinu. 

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.