23.1.2023. 12:15
1
Novalić kaže da mu se porodica zbog afere "Respiratori" razočarala u sistem: "Ne bi ništa mijenjao Boga mi. Ja sam porodičan čovjek. Porodica moja nije bila u dilemi, znali su"
U nešto opuštenijem intervjuu koji je dao za Hayat televiziju, premijer Federacije BiH Fadil Novalić je govorio i aferi "Respiratori" u kojoj je u svojstvu osumnjičenog, te kako je ta afera uticala na njegovu porodicu.

“Da, to je afera da joj ne spominjem ime. Ona je produkt naših sveukupnih odnosa. Meni je drago da će afera polučiti promjene u našem sistemu. Već je polučila. Porodica moja nije bila u nikakvoj dilemi, oni znaju. Imam tri kćeri, one su senzibilnije, njih to pogađa. Jer ja sam neprikosnoveni autoritet u toj porodici. Naši odnosi su ostali na razini porodice. Imam sada i unuke, živim lijep porodični život, ne bi ništa mijenjao. Boga mi. Bilo im je razočarenje u kakvom društvu živimo, sistemu. Ja sjedim na mjestu premijera i budžetu, ali ne ja, nego vlada. To izaziva frustraciju jer to dobro radimo", rekao je Novalić.



(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.