26.1.2023. 20:49
3
Zelene beretke o ratnom putu ministra Zukana Heleza: Vi koji pričate morate znati da je on naš pripadnik od 1991.
Nakon što je Zukan Helez (SDP) imenovan i preuzeo dužnost ministra odbrane Bosne i Hercegovine, oni koji su na „drugoj“ strani, zapravo nisu više vlast pokušavaju ga ocrniti, pričajući neistinu.

Naime, da nisu upravu potvrđuje i objava na Facebook stranici Zelenih beretki.

Vi koji pišete o ratnom putu Zukana Heleza trebate znati da je on naš pripadnik koji je pristupio još 1991. u vrijeme organiziranja otpora .
Ispred srednje Bosne predložen je za MEDALJU OTPORA ali je sam odbio jer je u to vrijeme bio ministar pa je mislio da to ne bi bilo časno sa njegove strane .

Jedan dan u to vrijeme organiziranja odbrane BiH vrijedio je 100 ratnih dana onih koji su pristupili Armiji kroz  mobilizaciju – objasnili su iz Zelenih beretki.


(Admir O.)

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.