26.1.2023. 21:05
3
Aličković objavio sliku i poručio: Dobrodošao ministre! Bošnjaci pobijedili Bošnjake i sada kusaju čorbu sa tri prsta!
FOTO: ch
Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, danas je preuzeo mandat i naredne četiri godine će biti ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Nešić je na press konferenciji koja je održana nakon imenovanja kazao da će raditi u skladu sa Ustavom BiH i Daytonskim mirovnim sporazumom. Obraćanje je počeo tako što je pokazao uvjerenje o nekažnjavanju jer je često dovođen u vezu s raznim kriminalnim radnjama od kojih se ograđuje.

Svoje nezadovoljstvo izrazio je i osnivač AntiDayton pokreta u BiH koji nije ostao dužan odgovoriti Nenadu Nešiću ali i svim osobama koji su podržali njegovo imenovanje.

“Znajte samo da su ovo najpogodnije 4 godine za izbijanje rata u BiH i pritom za podjelu države! Danas su “Bošnjaci pobijedili Bošnjake i sada kusaju čorbu sa tri prsta! Blago nama šta smo uradili od sebe!!! Aferim nam. Moj vam je savjet spremajte se kao da će vakat sutra doći!

“Dobrodošao” ministre!



“Građani Bosne i Herecegovine, pozdravlja vas Nenad Nešić, novi državni ministar sigurnosti, nakon što je dobio mandat. I kako se osjećate, jeste li sigurniji?”, upitao je Bursać.


(Admir O.)

 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.