28.1.2023. 17:04
1
Državljanin BiH pretučen na otoku kod Zadra: Identifikovani počinioci
Policijski zvaničnici Policijske stanice Zadar okončali su krim obradu nad dvojicom hrvatskih državljana koji se sumnjiče za krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda.

Dvojica muškaraca starih 51 i 49 godina, sumnjiče se da su 25. januara fizički napali 53-godišnjeg poznanika koji je inače državljanin Bosne i Hercegovine.

Napad se dogodio na otoku Viru, u dvorištu kuće jednog od osumnjičenih. Povrijeđenom je pružena pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede, javljaju lokalni mediji.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih se nadležnom državnom tužilaštvu podnosi kaznena prijava.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.