31.1.2023. 15:51
0
Sastali se Vučić i Dodik, predsjednik Srbije najavio posjetu RS
FOTO: Srna
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom dogovorio da u narednih mjesec dana posjeti više mjesta u RS.

Vučić je naveo da je Dodika upoznao sa svim zapadnim inicijativama u vezi sa Kosovom, kao i sveukupnom situacijom na Kosovu.

“Takođe, dogovorili smo se da u narednih mjesec dana posjetim više mjesta u Republici Srpskoj, posebno siromašnije opštine, za koje će Republika Srbija pripremiti značajnu finansijsku pomoć i podršku u infrastrukturnim projektima”, naveo je Vučić na “Instagramu”.

On je napomenuo da je tokom današnjeg susreta u Beogradu bilo riječi o svim ključnim pitanjima za Srbiju i RS, prenosi Srna. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.