1.2.2023. 19:54
0
Opljačkana prodavnica "Ferhatović suhomesnati proizvodi Wien": Lopovi odnijeli suho meso i sudžuku jer nisu pronašli novac
Senadin Ferhatović, Busovljak koji već duži niz godina živi u Beču u Austriji, je vlasnik firme “Ferhatović Suhomesnati Proizvodi Wien”.

Iako već dugo živi u Austriji, i dalje brine o velikom broju svojih sugrađana. Poznat je po svojoj životnoj priči gdje je počeo sam kao čistač aviona, a sada je vodeći distributer proizvoda sa Balkana u EU.

Njegovu kompaniju “Ferhatović Suhomesnati Proizvodi Wien” lopovi su opljačkali, a kako nisu pronašli novac, ukrali su suho meso i sudžuku. Kamera je snimila ovaj nemili događaj piše Crna-Hronika.

“To se dešava, to je biznis. Ja ovom prilikom ako budu gledala ovo gospoda koja je bila, volio bih znati ko je, ne bih ih ništa teretio ali samo da saznam zbog čega su baš bili ovdje, osim mesa ovdje ima čorke”.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.