2.2.2023. 21:34
0
Vukanović nakon privođenja isprozivao gradonačelnika Trebinja: Zbog mene ima slab libido i nesanicu
Nebojša Vukanović, lider liste Za pravdu i red i poslanik u NSRS-u, danas je priveden u Policijsku upravu Trebinje jer je svojim terencem marke Volvo blokirao ulaz u Gradsku upravu Trebinje.

On se večeras oglasio na svom blogu, te je kazao da mu je krivična prijava napisana bez ikakvog dokaza i osnova.

- Tužioci i policija su sve digli na noge, priveli me u stanicu Policijske uprave, saslušali i napisali krivičnu prijavu, bez ijednog dokaza i osnova, a godinama ne rade ništa da procesuira kriminal i pljačke stotina miliona maraka, rekao je Vukanović.

Osvrnuo se i na gradonačelnika Trebinja.

- Takođe je ogolila nemoć gradonačelnika Ćurića, koji je zbog mog pisanja, po sopstvenom priznanju i iskazu vještaku dr Crnogorčić, imao ozbiljne psihičke probleme zbog mojih tekstova, imao nesanicu i slab libido, a sada bi da glumi doktora i daju dijagnoze, a koje su pravi pokazatelj njegove slabosti i nemoći, poručio je on na svom blogu.



(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.