7.2.2023. 14:20
1
Muškarac koji je skočio sa Starog mosta u Mostaru i nije isplivao je Kinez koji je u Sarajevu hodao bos po snijegu
Muškarac koji je 31. januara u večernjim satima skočio sa Starog mosta u Mostaru, nakon čega nije isplivao, kako saznaje Avaz, nije državljanin Malezije već Narodne Republike Kine.

Ovo je potvrđeno za "Avaz" iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, a kako je rečeno, radi se o 30-godišnjaku i o svemu je obaviještena kineska ambasada u BiH.

Nesretni mladić je, kako je rečeno navedenom mediju, te večeri iznajmio apartman u ulici Živote Neimarovića i, bukvalno, odmah po dolasku uzeo je ručnik i otišao na Stari most odakle je skočio.

Njegov tragični skok su snimili građani, kojima se i obratio, ali ga oni, saznaje isti medij, ni riječi nisu razumjeli.

U apartmanu su pronađene njegove lične stvari, među kojima i pasoš, laptop te dva mobilna telefona.

Također, potvrđeno je da je ovaj mladić već neko vrijeme boravio u BiH. Tako je krajem januara u nekoliko navrata među građanima Sarajeva izazvao šok i nevjericu jer je bos i samo u šorcu, s ruksakom na leđima, hodao po snijegu ulicama glavnog grada.

Ispravka: Priča o otmici i tri djevojke u podrumu kineske ...

Potraga za njegovim tijelom koju su pokrenule ekipe Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar tokom prethodnog vikenda nije dala rezultate.

 

Mostar
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.