8.2.2023. 12:32
0
Ovo su Azra i Almir koji žele usvojiti bebu iz Sirije koja se rodila pod ruševinama: "Nemamo svoje dijete, rado bi joj upotpunili ljubav i dom"
Spasioci u gradu Afrinu na sjeveru Sirije su ispod ruševina spasili novorođenče. Beba je rođena dok su njenu majku spašavali u ruševinama nastalim nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

Majka djevojčice je preminula, a jedini preživjeli član porodice je ova beba. Beba je preživjela, ali je po svemu sudeći ostatak njene porodice je stradao u zemljotresu.

Medijima se javio bračni par Almir i Azra koji su izrazili želju da ovoj bebi ponude ljubav i dom.

Mi smo iz Prijepolja, normalan bračni par, zaposleni oboje. Nemamo svoju djecu i rado bi je uzeli bebu da upotpunimo ljubav i njoj a i nama svakako i prazninu koju osjećamo.

Pa naravno svu ljubav ovog svijeta kao i svaki roditelj svom djetetu. Potreseni smo tragedijom u Turskoj ko još može ostati imun na ovakvu stvar ? Molim Allaha da im pomogne i olakša, izjavili su Azra i Almir.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.