13.2.2023. 19:20
1
Vukanović: "Vrhunac simbioze - Bato Draško i seka Gorica. Svaki komentar je suvišan, maske padaju"
Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, komentarisao je današnju izjavu Gorice Dodik upućenu banjalučkom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću.

Stanivuković je, podsjećamo, na društvenim mrežama najavio nove projekte u Banjoj Luci, a Gorica je pohvalila ove najave kazavši da joj sve to izgleda veoma dobro.

Interesantno je što među njima nema više uvreda, dok Gorica danas o Drašku misli poptuno drugačije u odnosu na raniji period.

Vukanović, koji već odavno priča o "simbiozi Stanivukovića i režima" dočekao je današnju objavu Dodikove kćerke kao "kec na desetku".

On, između ostalog, kaže kako danas imamo "batu Draška i seku Goricu".

- Sve do prošlog ljega drugarica Gorica javno je bacala kletve i čini na Drapka Stanivukovića, zatucala ga u kamen i nije birala sredstva da žestoko napadne gradonačelnika Banjaluke, da bi se poslednjih mjeseci ploča okrenula, sada su postali drugari a gospođica Dodij je postala njegova zaštitnica, koja ga sve češće hvali na društvenim mrežama i lobira kod svojih odbornika da gledaju za njegov budžet. Tako se ne treba puno iznenaditi kad se vidi tvit u kome Gorica Dodik dijeli objavu Draška Stanivukovića i ne krije oduševljenje najavama novih projekta i aleja, a što ne bi kad one vode direktno do Batine vile Sirijus.

Vrlo je moguće da Drugarica Gorica ovako tvituje da bi namjerno dodatno potopila Stanivukovića, al problem je u tome što se on ne ogradi i ne distancira od nje i njenog Tate koji ga je na RTRS-u hvalio prije nekoliko dana. Gorici sve izgleda dobro, a meni izgleda šizogeno! Svaki komentar je suvišan, a dobro je da maske padaju.. Umjesto Seke Gorice i Bata Igora, sada imamo Bata u Hristi Draška i Seku Goricu, a banjalučka simbioza doživljava vrhunac.

Svega ima, i video spotova, i maketa i projekata, samo nema odgovora na suštinska pitanja koja se postavljaju u javnosti o tajnim projektima i radovima bez građevinske dozvole i regulacionog plan. Oni znaju šta rade i govore, ali dobro je da smo na vrijeme sve razotkrili, da mi, a ne Dodik, diktira tempo, i da mu ne dozvolimo da povlači poteze kad on hoće i kada mu odgovara, napisao je Vukanović na svom blogu.

(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.