16.2.2023. 11:50
7
Arijana Memić: "Dalida Burzić je nekih 100 metara od MUP-a KS rekla Murizu i Ifetu: 'Nije on njega htio ubiti, to je bilo naguravanje koje je eskaliralo'"
U MUP-u Kantona Sarajevu jutros su nastavljena saslušanja u slučaju "Dženan Memić".

Dalida Burzić, bivša glavna tužiteljica Tužilaštva KS i suspendirana sutkinja Suda BiH, jutros je dala izjavu. U prostorije MUP-a KS došla je u 10 sati. 

Povodom davanja izjave, oglasila se i sestra tragično nastradalog Dženana Memića, Arijana Memić. 

- Samo nekih 100 metara od MUP-a KS, gdje danas daje iskaz u svojstvu osumnjičene za zataškavanje ubistva Dženana Memića, dotična je, dana 15.03.2016. godine, kao tadašnja glavna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva KS, mom ocu Murizu Memiću i našem advokatu Ifetu Feragetu rekla:

"Nije on njega htio ubiti, to je bilo naguravanje koje je eskaliralo. Ja Alisu ne dam, ona je išla i hodžama"!

Dalida, evo prilike da konačno kažeš ko je ubio Dženana i zašto ne daš Alisu!

A ja se iskreno nadam da će doći dan kada ćeš odgovarati za sve što si uradila, kako ti, tako i ostali koji ste stali na stranu ubica!

Pravda za Dženana - napisala je Arijana Memić na Facebooku. 

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.