23.2.2023. 16:24
5
Marić: Penzioner je uništio priliku da Srbiju tužimo za agresiju na BiH. Kaže da nema uticaja na pravosuđe, ali zna da će Novalić biti oslobođen
Lider SDA Bakir Izetbegović gostovao je sinoć na N1 televiziji, a njegov tv nastup naišao je na brojne reakcije u bh. javnosti.

Jedna od onih koja je komentarisala njegov nastup je i politička analitičarka Ivana Marić.

Marićka je poželjela da se za penzionerom Izetbegovićem čim prije penzioniše i njegova supruga, pa da uz dvije solidne penzije žive skromnim životom.

“Šta reći o penzioneru po kojem su mnoga djeca dobila ime, koji se hrabro borio za BiH (u svoja četiri zida trezora) i koji dolazi iz poštene porodice, koji ne laže osim kad mu savjetnici kažu da laže, koji je uništio priliku da Srbiju tužimo za agresiju na BiH, koji je zajedno sa Komšićem i njegovim DF-ovcama pomogao Čoviću i Dodiku da se ustoliče, koji je unio mržnju među narodima kao niko prije njega, koji nema utjecaj na pravosuđe ali zna da će Novalić biti oslobođen, koji je protiv legitimnog predstavljanja Hrvata ali je za legitimno predstavljanje Bošnjaka, koji Čoviću i Dodiku ne želi otići na noge jer zna da ga neće pustiti da ih moli da mu se vrate, čija supruga je završila toliko fakulteta da se on ne sjeća ni šta je gdje studirala, kojem govore da glasaju za njega, ali hanumama govore da glasaju za Komšića, jer hanume nisu dovoljno pametne i sposobne da same odluče za koga će glasati, koji štiti osumnjičene kriminalce i osobe sa lažnim diplomam. 

Jedino mu mogu poželjeti da mu se i supruga što prije penzioniše i da njih dvoje, uz dvije solidne penzije, žive u skladu svojim skromnim životom, kako su i navikli. Ko preživi, pričat će”.
Prema prognozama Marićke, Bosne i Hercegovina se ni za deset godina neće oporaviti od politika Bakira Izetbegovića.

“Sad pa za jedno deset godina ćemo se možda oporaviti od sve te “dobrote” koju su oni učinili Bosni i Hercegovini i njenim građanima. Daleko vam kuća od naših”, napisala je Ivana Marić na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Bakir Izetbegović je govorio i o svojoj supruzi Sebiji, kćerci Jasmini, Fadilu Novaliću, Al Shiddiju.

Rekao je kada će njegova supruga napustiti KCUS.

“Mislim da će Sebija Izetbegović ostati u Skupštini KS, dobila je najviše glasova. Na čelu KCUS-a ostat će do kraja mandata, koji ističe za 10 mjeseci. Ne bih rekao da će se dalje kandidovati”, prenosi CH. 


(A.R.)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.