9.3.2023. 11:17
0
Ferid Okić ostaje još dva mjeseca u pritvoru
FOTO: screenshot
Ferid Okić koji je uhapšen prije mjesec ostat će još dva mjeseca iza rešetaka, potvrđeno je za portal "Avaza".

- Ostaje u pritvoru, produžen je pritvor za još dva mjeseca - rekao je portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Aranutović za portal "Avaza".

On je uhapšen u tuzlanskom naselju Mihatovići po nalogu Tužilaštva.

Prilikom pretresa automobila koji koristi osumnjičeni, kao i kuće i pomoćnih objekata u tuzlanskom prigradskom naselju Mihatovići (Plane), koji su 4. februara 2023. godine u večernjim satima obavili istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a TK po naredbi nadležnog suda i nalogu Tužilaštva, pronađeno je više paketa opojne droge amfetamin (speed) u ukupnoj količini od oko 2,6 kilograma, upakovanih za dalju prodaju.

Nakon hapšenja obavljena je kriminalistička obrada te je osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat u nadležnost Tužilaštva.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.