18.3.2023. 13:49
0
Više od 1.000 Sarajlija dobilo novac za subvencioniranje troškova grijanja
Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo obavještava da su uplaćena novčana sredstva za subvencioniranje troškova grijanja.

Sredstva su uplaćena za 1.067 korisnika ovog prava u Kantonu Sarajevo.

Sredstva su uplaćena za januar, februar i mart tekuće godine u ukupnom iznosu od 325.500,00 KM.

“Subvencije za grijanje na čvrsto gorivo uplaćene su na tekuće račune korisnika, dok su subvencije za grijanje na električnu energiju, centralno grijanje i gas uplaćene na račune J.P. Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo-Elektrodistribucija Sarajevo, KJKP ‘Toplane-Sarajevo’ i KJKP Sarajevogas” naveli su iz tog ministarstva, prenosi Služba za protokol i press Kantona Sarajevo.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.