24.3.2023. 9:22
2
Tražila odštetu u iznosu od 31.000 KM: Općinski sud u Sarajevu odbio tužbu Sebije Izetbegović protiv Senata
Općinski sud u Sarajevu donio je Rješenje od 17.03.2023.godine o odbijanju privremene mjere po tužbi Sebije Izetbegović te je Kantonalni sud Sarajevo donio Rješenje od 23.03.2023.godine o odbijanju tužbe protiv Rješenja Senata UNSA odbacivši i Zahtjev za odlaganje izvršenja.

Podsjećamo, Sebija Izetbegović je 14. marta podnijela tužbu protiv Senata i prijedlog za određivanje privremene mjere osiguranja nakon što je Senat Univerziteta u Sarajevu poništio magistarsko zvanje.

Izetbegović je u tužbi tražila poništenja odluke i rješenja kojim se određuje poništenje upisa tužiteljice u Matičnu knjigu magistranata, nakon što je Senat UNSA-e donio odluku o poništenju njenog zvanja magistra medicinskih nauka.



Izetbegović je tražila odštetu od 31.000 KM.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.