25.3.2023. 8:11
0
Nurkić o premlaćivanju povratnika u Višegradu: Razni duduci šalju teške poruke. Koliko moraš biti jadan da pretučeš ljude koji su u osmoj deceniji života
Za sada nepoznat maskirani počinitelj sinoć je u selu Omeragići kod Višegrada pretukao i opljačkao dvoje staraca, Fadila i Ajšu Memišević. Za sada nije poznato je li imao pomagača, ali napadač je tokom napada bio maskiran. Dvoje povratnika sinoć je transportovano do Doma zdravlja u Višegradu, a policija je u Omeragićima gdje je u toku uviđaj piše Avaz.

Naš najbolji košarkaš oglasio se na Facebook-u o ovom slučaju.

"Svi smo mi Fadil i Ajša Memišević!!  Razni DUDUCI šalju teške poruke na žalost koliko moraš biti jadan da pretučeš Fadil i Ajša koji su u osmoj deceniji života!

Vidjet ćemo da li će biti medijski ispraćeno i da li će iko odgovarati!" – napisao je Jusuf Nurkić

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.