25.3.2023. 10:10
0
Nestao 14-godišnji dječak u Sarajevu: Policija i porodica mole građane za pomoć
Društvenim mrežama proširila se vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka iz Sarajeva, Hamze Arapovića.

Porodica je policijskim službenicima prijavila nestanak prije 3 dana i od tada ni traga ni glasa od Hamze.

Porodica i prijatelji mole za pomoć kako bi što prije pronašli nestalog mladića. On je navodno u jutarnjim satima, oko 11h izašao iz porodične kuće i uputio se u nepoznatom pravcu. Na sebi je imao crnu majicu, crnu duksericu, crnu trenerku sa linijama. Dječak je niže prirode te ima ožiljak na desnoj strani glave.

Nestanak je potvrdio i njegov otac.

- Već 3 dan od nestanka a ništa ne znam o njemu, nit se javlja nit šta. Ovako nikad nije uradio čak i kad malo ode da prošeta i malo zakasni, zove da kaže kasnim da se ne brinemo. Evo 3 dana ništa o djetetu ne znam. Obavjestio sam policijske stanice, niko ništa ne javlja. Ljudi mi šalju svakakve dojave viđen tu i tu, Baščarsija, Ilidža. Mostar, Marin dvor, Mostarsko raskršće, svugdje al njega nema. Ne znam šta da radim, svaki trenutak očekujem da se javi, da se pojavi.

Ako neko sazna bilo šta, da mi javi na broj 066653912 i molim vas da objavite moju objavu javno. Unaprijed hvala - izjavio je otac nestalog dječaka iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

image

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.