28.3.2023. 11:20
1
Nakon škola u KS, dojava o bombi i u Općinskom sudu u Sarajevu
Nakon što je MUP Kantona Sarajevo zaprimio prijave da je u nekoliko škola postavljena bomba, istu prijavu su dobili i od Općinskog suda u Sarajevu.

Pripadnici MUP-a KS su na terenu a oko deset sati su dobili dojavu da je na Općinskom sudu u Sarajevu postavljena bomba. Zgrada je evakuirana i vrši se pregled, potvrđeno je za N1.

Podsjetimo, policija Kantona Sarajevo dobila je informaciju da je više škola na području Kantona Sarajevo putem e-maila zaprimilo dojavu o postavljenoj bombi. 

“U nekoliko škola u Sarajevu pristigao je e-mail prijetećeg sadržaja. U vezi s tim, poduzete su neophodne mjere i radnje iz nadležnosti policije, više informacija bit će naknadno poznato. Ne mogu vam reći broj škola koje su zaprimile e-mail niti o kojim školama je riječ”, kazala je Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a KS, navodi N1.


(A.R.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.