28.3.2023. 16:53
1
Otac pobjednika Zvezda Granda Nermina Handžića predložen za ministra u Vladi FBiH
FOTO: Facebook
Stranka za BiH danas je na sjednici predložila imena ministara za novi sastav Vlade FBiH.

Kandidat za ministra u Ministarstvu energetike, industrije i rudarstva je dr. sci. Adis Bubalo, dipl.maš.inž., dugi niz godina obavljao je rukovodeće poslove u JP Elektroprivreda BIH, d.d Sarajevo, Podružnica Hidroelektrane na Neretvi, Jablanica.

Kandidat za ministra u Ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata je Hasan Handžić, više puta nagrađivan kao pripadnik Armije BiH, dobitnik najvećeg ratnog priznanja „Zlatni ljiljan“ i ratni vojni invalid.

Hasan Handžić je kadar Stranke za BiH iz Tešnja, a ono što je dodatno interesantno je da je on otac Nermina Handžića, prošlogodišnjeg pobjednika muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

(Erna H.) 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.